Optimera samarbete med bredband och coworking spaces

Snabba tekniska framsteg har gjort den moderna arbetsplatsen mycket mer flexibel, inte minst tack vare datorer och bredband. Dock är fortfarande samarbete en av de viktigaste delarna på en framgångsrik arbetsplats. Många använder begreppet coworking när de pratar om flexibla kontor för samarbete där du kan boka mötesrum, ta emot kunder och arbeta med tillgång till fullservice. Via Workaround hittar du många coworking spaces i Stockholm i fantastiska områden. Bland annat i följande områden:

  • Norrmalm
  • Östermalm
  • Södermalm
  • Vasastan
  • Kungsholmen

Vidare är Workaround inte vilka som helst, utan Sveriges ledande förmedlingstjänst för coworkings spaces och kontor. De är specialister på att hitta den bästa kontorslösningen som matchar de behov som ditt företag behöver. Du hittar bland annat ett nystartat kontorshotell på Drottninggatan 97, mitt i Vasastans hjärta på promenadavstånd från Centralen. Här finns all modern kontorsutrustning som du behöver med plats och gemensamma ytor som bjuder in till gemenskap. Faktum är att allt du kan tänkas behöva ingår, från städning till kaffe och posthantering! Naturligtvis ingår även internet och du kan ansluta dig via ADSL, wifi och fiber. Kombinationen av snabbt bredband och gemensamma ytor bidrar till en idealisk arbetsmiljö för samarbete. Det betyder att du kan samarbeta när som helst och var som helst utan hinder av fysiska barriärer.

Du har utan tvekan en stor nytta av bredband och digitala verktyg i samarbete. Härnäst presenteras tre fantastiska fördelar med digitala verktyg.

3 fördelar med digitala verktyg

1. Förbättrar interaktionen mellan medarbetare – Digitala verktyg spelar en stor roll för att förbättra interaktionen mellan geografiskt spridda medarbetare. Du har många verktyg till ditt förfogande, som e-post, molntjänster, WhatsApp och Skype som gör det enkelt att kommunicera när som helst via text, ljud och video. Det här bibehåller samarbetet även efter att alla har lämnat kontoret och när alla inte kan samlas av någon anledning.

2. Förenklar tillgången till information – Genom digitala verktyg hittar du information du letar efter snabbt. Studier visar att omkring 20 procent av tiden på arbetsplatser spenderas på att leta efter information – tid som kan användas till andra produktiva uppgifter. Lösningen är att främja samarbete med hjälp av digitala verktyg där filer delas och alla har tillgång till samma innehåll.

3. Ökar arbetsplatsen produktivitet – Eftersom ditt företag sparar mycket tid och energi med digitala verktyg bidrar det till att öka produktiviteten. Du säkerställer att produktiviteten aldrig stannar av på grund av faktorer som du inte har kontroll över, såsom trafikstopp eller en oväntad samhällskris. Till skillnad mot för några år sedan kan du numera använda delningstjänster där alla medarbetare arbetar på samma dokument. Det här säkerställer att olika projekt och rapporter slutförs snabbt utan att vara beroende av en enda person.